دومين آزمون پذيرش دستيار تکميلی تخصصی دندانپزشکی (فلوشيپ)

«رشته دندانپزشکی بيمارستانی در سال 1394»

با استعانت از خداوند متعال ،در راستای کیفیت خدمات تخصصی  و آموزش دندانپزشکی ،این دانشگاه بر اساس ضوابط و دستو رالعمل های وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد آزمون رشته مذکوررا در خرداد ماه سال جاری برگزار نماید.

متخصصان  دندانپزشکی کودکان و اجد شرایط شرکت در آزمون مذکور می توانند برای ثبت نام به شرح ذیل اقدام نمایند.

تاریخ ثبت نام: شنبه 19/2/94 لغایت پایان وقت اداری روز شنبه 9/3/94

تاریخ برگزاری آزمون :شنبه 23/3/94 ساعت 30/8 به شیوه مصاحبه و شفاهی برگزار می شودو کارت آزمون دو روز قبل از امتحان در محل ثبت نام صادر و توزیع می شود.

مکان برگزاری آزمون: گروه دندانپزشکی کودکان دانشکده دندانپزشکی مشهد

شروع دوره:1/7/94

اولویت پذیرش: بر مبنای نمره آزمون و بر اساس ماده 3بند 3-6 اولویت پذیرش با اعضای هیات علمی دانشگاه ها می باشد.

طول دوره :حداقل 18 ماه و حداکثر 24 ماه می باشد.آموزش در طول دوره به صورت تمام وقت و طبق برنامه تنظیمی از طرف دانشکده خواهد بود.بدیهی است در صورت پذیرفته شدن در این آزمون ارائه گواهی از

سازمان نظام پزشکی مبنی بر لغو پروانه مطب (برابربند 1 مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 15/4/93) الزامی خواهد بود.

ظرفیت پذیرش :2 نفر

رشته پیش نیاز: دندانپزشکی کودکان

هزینه کل دوره :شهریه  سیصد میلیون ریال(300/000/000 ریال) (سی میلیون تومان)می باشد. شروع دوره منوط به پرداخت شهریه از سوی داوطلب می باشد.

شایان ذکر است متقاضیان آزمون مذکور با مدارک به شرح ذیل به صورت حضوری به نشانی:خیابان سنابادنبش سناباد 7-اداره کل امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد –طبقه 5-(اداره تحصیلات تکمیلی )مراجعه و مدارک خود را تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

1- مدرکی معتبر دال بر داشتن دانشنامه تخصصی  دندانپزشکی کودکان

2- تصویرگواهی پایان طرح و خدمات قانونی از وزارت متبوع

3 -تکمیل فرم تقاضا نامه ثبت نام

4- فرم تکمیل شده  شماره 2و3 مربوط به متقاضیان واجد شرایط

5- تصویرحکم استخدامی جدید.ضمنا شاغلین در مسئولیت های اجرایی مجاز به تحصیل در این دوره نمی باشند.

6-  تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه و یا معافیت دائم برای آقایان

7- تصویر از تمام صفحات شناسنامه منظم به تصویر کارت ملی به اضافه 3قطعه عکس جدید 4*3

8- فیش واریزی مبلغ پانصد هزار ریال(000/500ریال) به حساب جاری 213841788005 به نام درآمدهای معاونت آموزشی دانشگاه نزد بانک رفاه شعبه بیمارستان قائم (عج) بابت شهریه ثبت نام در آزمون فلوشیپ و ارائه اصل فیش مربوطه.

9- ضمناً در صورت داشتن سئوال با تلفن 4-38421023-051    داخلی های  247-243-241-249-248 تماس حاصل نمايند.

دانلود فایل منابع آزمون

دانلود فایل آیین نامه