برگزاری چهارمین دوره مدرسه تابستانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای توانمندسازی و ارتقاء مهارتهای علمی و عملی دانشجویان امسال چهارمین دوره مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی را برگزار می نماید.

در این دوره مدرسه تابستانی 9 کارگاه تخصصی با بهره گیری از بهترین اساتید و متخصصین هر زمینه برگزار خواهد شد و ثبت نام از تاریخ 15 تیرماه لغایت 21 مرداد ماه  1394 همه روزه بجز روزهای تعطیل از ساعت 13-10 صورت خواهد پذیرفت.

:: نحوه ثبت نام و جدول زمانبندی کارگاه ها

::  سرفصل مطالب ارائه شده در هر کارگاه

اطلاعات تکمیلی در سایت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دسترس می باشد.