ششمين دوره پذيرش دانشجوي دكتري تخصصي پژوهشي دانشگاه علوم پزشکی تهران

با توجه به جايگاه پژوهش و به استناد مصوبه شوراي عالي برنامه‌ريزي علوم پزشكي كشور، دانشگاه علوم پزشكي تهران براي ششمين سال متوالي در سال  تحصيلي 95-94 اقدام به پذيرش دانشجو در مقطع دكتراي تخصصي پژوهشي در 11 مركز تحقيقاتي مي‌نمايد.

مهلت ثبت نام و ارسال مدارک از تاریخ 25 خرداد ماه 94 لغايت 25 مرداد ماه 94 بوده و پذيرش نهايي بر اساس احراز شرايط عمومي و اختصاصي و نتيجه مصاحبه حضوري طبق آئين‌نامه دوره دكتري تخصصي پژوهشي  (PhD  by Research)مصوب شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشكي صورت خواهد گرفت.

:: اطلاعات مراکز مجری

:: نشانی و شماره تماس مراکز