تشکیل کارگروه مصاحبه متقاضیان غیر ایرانی

اولین جلسه کارگروه مصاحبه متقاضیان غیر ایرانی در دانشکده پزشکی برگزار شد. با توجه به مصوبه " کمیته پذیرش دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه" در خصوص تشکیل کارگروه متمرکز به منظور انجام مصاحبه متقاضیان غیر ایرانی پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی، اولین جلسه این کارگروه در تاریخ 97/04/25د در دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نمایندگان دانشکده، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیریت روابط امور بین الملل دانشگاه و مدیریت امور آموزشی دانشگاه تشکیل شد و مصاحبه از متقاضیان با حضور اساتید گروه های آموزشی مربوطه صورت پذیرفت. لازم به ذکر است در این جلسه درخواست هشت نفر از متقاضیان از کشورهای افغانستان و عراق در مقاطع دستیاری تخصص و فلوشیپ مورد بررسی قرار گرفت.