برگزاری جلسه کمیته پذیرش دانشجوی غیر ایرانی دانشگاه

بیست و دومین جلسه کمیته پذیرش دانشجوی غیر ایرانی دانشگاه در تاریخ 97/04/28 در محل سالن شورای معاونت آموزشی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اعضای کمیته و همچنین نماینده دانشکده دندانپزشکی تشکیل شد، درباره سیاست های کلی دانشگاه در خصوص جذب دانشجویان غیر ایرانی بحث و تبادل نظر شد. از مهم ترین مصوبات طرح شده در این جلسه ممنوعیت پذیرش آزاد متقاضیان دارای مادر ایرانی و همچنین لزوم داشتن سابقه کار مرتبط در خارج از ایران جهت تحصیل در مقاطع دستیاری برای متقاضیانی که مدرک قبلی خود را از دانشگاه های ایران اخذ نموده اند، اشاره کرد.