فراخوان پذیرش داوطلبین هیات علمی پژوهشی جهت گذراندن دوره تعهد خدمت در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران در نظر دارد از بین فارغ التحصیلان دوره دکتری تخصصی (Ph.D) با ارجحیت دوره دکتری پژوهشی (Ph.D by Research) که دارای شرایط ذیل می باشند نسبت به انجام مصاحبه جهت گذراندن دوره تعهد خدمت در مراکز تحقیقاتی تحت پوشش دانشگاه اقدام نماید :

-          دارا بودن H Index  مساوی یا بالاتر از 4 در پایگاه Scopus

-          دارا بودن حداقل یک ثبت اختراع برای داوطلبین علوم پایه

-          دارا بودن حداقل 10 امتیاز پژوهشی بر اساس آیین نامه ارتقاء اعضاء هیات علمی در 5 سال اخیر ( لازم بذکر است دارا بودن حداقل 2 مقاله پژوهشی با ضریب تاثیر برابر و یا بالاتر از 2 در این بند ضروری است ) این بند فاقد سقف می باشد .

لازم بذکر است شرایط فوق الذکر الزامی بوده و به مدارکی که حائز شرایط نباشند ترتیب اثر داده نخواهد شد .

داوطلبین محترم مدارک مورد نیاز را از طریق پست پیشتاز تا پایان وقت اداری 20/5/1397به آدرس : ساری ، میدان معلم ، معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، کد پستي: ۴۸۱۷۸۴۴۷۱۸ ارسال نمايند .

تلفن تماس: ۰۱۱۳۳۲۴۰۹۸۴