جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه فردوسی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انعقاد تفاهم نامه داخلی در راستای بین المللی سازی دانشگاه ها از پیوستن این دانشگاه به اتحادیه دانشگاه‌های جامع برتر پنج شهر بزرگ ایران تحت عنوان (تفتاش) خبر داد و بیان کرد: حضور دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه دانشگاه فردوسی مشهد در این اتحادیه که  دانشگاه های بزرگی از شهرهای تهران، مشهد،تبریز، اصفهان و شیراز در آن حضور دارند، در استاندارد سازی دانشگاه ها در عرصه بین المللی و در مسیر ارتقای رنکینگ های جهانی و کیفی سازی آموزشی در عرصه منطقه و بین الملل موثر خواهد بود.

محمد اعتضاد رضوی، در راستای  انعقاد این تفاهم نامه داخلی، مشارکت و بهره‌برداری از ظرفیت‌های متقابل، تبادل دانشجو، مدرس و پژوهشگر بین‌المللی، همکاری در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های بین‌المللی در عرصه های علمی ، فرهنگی و  رفاهی  ، همکاری در تأسیس شبکه آموزش مجازی بین‌المللی و استفاده از سامانه دانشجویان بین الملل از مرحله جذب و پذیرش دانشجو تا فارغ التحصیلی را از جمله محور‌های حوزه همکاری‌های علمی بین‌المللی بین دو دانشگاه بیان کرد.

اعتضاد رضوی ، دبیر ستاد تحول آموزش کلان منطقه 9 آمایشی کشور مطرح کرد: در حال حاضر کیفیت اموزش به دانشجویان غیر ایرانی از افزایش کمیت آنان مهم تر بوده چراکه آموزش علمی و اصولی ، رونق زیرساختهای اساسی در منطقه را به دنبال خواهد داشت و این خود، فرهنگ سازی، پویش علمی و کیفیت زندگی مردمان منطقه در حد استانداردهای جهانی را موجب میشود و یکی از این زیرساختها باید در حوزه سلامت و بهداشت عمومی و حرفه ای باشد.

مدیر همکاری های علمی  بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی در این نشست هم فکری ضمن تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کسب امتیازات و ترفیع رنکینگ های جهانی این دانشگاه،  و آمادگی دانشگاه فردوسی جهت ارائه امکانات و استفاده از ظرفیتهای متقابل به دانشگاه علوم پزشکی مشهد را اعلام و حضور دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کنسرسیوم تفتاش را موجب پیشرفت و رشد به سمت دانشگاه های  نسل سوم  دانست.

دکتر احسان قبول در ادامه تصریح کرد از بین 28 هزار دانشجوی بین المللی  شاغل به تحصیل در کل کشور ، 6 هزار دانشجوی غیر ایرانی  در استان خراسان رضوی  به امر تحصیل می پردازند که این امر موجب مباهات و در عین حال از مسئولیت های سنگین دانشگاه های ما در این استان می باشد.

وی در پایان افزود: آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیر ایرانی بر اساس متد روز  و مدت زمان برنامه ریزی شده و با استفاده از اساتید حرفه ای که مرتبط با علوم تخصصی در عرصه پزشکی و غیر پزشکی منجر به بهبود فرایند آموزش های تخصصی خواهد شد .

گفتنی است در این نشست مشترک که تیم مدیریت همکاری های علمی بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی به همراه تیم  مدیریت بین الملل و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور داشتند، بر ادامه جلسات همکاری به صورت فصلی و پیگیری سیاستهای برنامه ریزی شده  تصمیم گیری کردند .

در این نشست مقرر شد تا با پیگیری نمایندگان هر کدام از دانشگاه ها ، برنامه های پیشنهادی به سمت اجرایی شدن سوق داده شود که از جمله این برنامه ها می توان به پیوستن  این دانشگاه به اتحادیه تفتاش، حضور دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جشنواره فرهنگ ملل  که اواسط آذر ماه با حضور برخی از وزرا و سفرا و روسای دانشگاه های کشورهای منطقه برگزار می شود و همچنین استفاده از تسهیلات رفاهی و اداری از جمله امور کنسولگری ، صنعت توریسم گردشگری ، تبلیغات شهری ، مهمانسرا و سالن های کنفرانس  بین المللی و حضور در نشست بین المللی اشاره نمود.