نشست مشترک مدیران دانشگاه جامی هرات و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رییس دانشکده حقوق جامی هرات دکتر طارق وامق و معاون فرهنگی این دانشگاه در دیدار با کارگروه بین المللی سازی دانشگاه تمایل خود را جهت انعقاد تفاهم نامه بین دو دانشگاه  اعلام کرد.

در این جلسه که با حضور رئیس دانشکده حقوق جامی هرات، معاون فرهنگی دانشگاه جامی هرات، کارگروه بین المللی سازی برگزار گردید، دکتر طارق وامق ضمن معرفی دانشگاه جامی هرات و اهمیت همکاری دوسویه دو دانشگاه بیان داشت : دانشگاه جامی هرات دارای 6 دانشکده پزشکی، مهندسی، حقوق و علوم سیاسی، کشاورزی، علوم اسلامی، و اقتصاد و مدیریت است.و  800 دانشجوی رشته پزشکی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

در این نشست در خصوص موارد زیر به بحث و تبادل نظر پرداخته شد:
•    برگزاری دوره های کوتاه مدت (دو هفته ای) تئوری و بالینی برای دانشجویان دانشگاه جامی
•    برگزاری دوره های توانمند سازی برای استادان دانشگاه جامی
•    دعوت از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای برگزاری دوره های آموزشی پایه و بالین در افغانستان
•    معرفی متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد
•    همکاری برای گذراندن قسمتی از بخش های بالینی دانشجویان پزشکی دانشگاه جامی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

این دانشگاه خواستار عقد تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی، بعد از اپیدمی کرونا با دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود. و مقرر شد با هماهنگی مدیریت امور بین الملل دانشگاه  پیش نویس  تفاهم نامه برای آن دانشگاه ارسال و در صورت تایید، در جلسه بعدی تفاهم نامه به امضای طرفین برسد.